BENDE Sur Les Hez


De mooiste circulaire site van Wallonië

Aan de rand van het bruisende Durbuy in de landelijke gemeente Bende bevind zich een uniek woonproject op een zéér bijzondere locatie.

Wat ons onderscheid van andere projecten zijn ineens ook onze sterkste troeven : de verregaande circulariteit en de buitengewone modulariteit.

De bijzondere architectuur  gecombineerd met een pure woonomgeving midden in de natuur belichaamd het beste wat onze Ardennen te bieden heeft.

Hier is het (h)eerlijk wonen,

Graag nodigen we je uit om met eigen ogen deze speciale plek te komen ontdekken en je helemaal te overtuigen.

HET AANBOD


Een woning voor iedereen

Het project ‘Sur Les Hez’ biedt in totaal 11 moderne woningen aan met een bewoonbare oppervlakte van 170 m² tot 230 m². Er zijn 8 halfopen en 3 open bebouwingen beschikbaar. Ideaal als woonst, tweede verblijf of investering in de toekomst.

Geïnteresseerd ?


Wens je meer info over het project ‘Sur Les Hez’ ?

Of liever een afspraak om de mogelijkheden te bekijken ?

Contacteer dan onze makelaar op 03 / 789 98 06

  Het woonproject “Sur Les Hez” is een realisatie van:

  Circulair … en ook nog modulair

  Puur natuur ! Deze buurt in de landelijke gemeente Bende ademt rust uit terwijl het bruisende Durbuy slechts een steenworp verwijderd is. Dit unieke woonproject onderscheid zich niet enkel omwille van de verregaande circulariteit. Het is daarenboven ook nog eens buitengewoon modulair. Aan de basis van deze uitzonderlijke eigenschappen ligt het gepatenteerde ontwerp van het vernieuwende bouwsysteem waarmee elke woning is opgebouwd.

  Kwalitatieve afwerking

  Voor de afwerking van de woningen is gekozen voor materialen die typerend zijn voor de streek. Deze zijn zo toegepast dat ze authenticiteit uitstralen en toch modern aanvoelen.

  Bij elke woning is het mogelijk om eigen keuzes te maken naar interieurafwerking zodat u volgens uw eigen smaak verder kan personaliseren. Zo maken we samen van uw huis een echte thuis.

  (H)eerlijk wonen in de Ardennen


  Puur natuur ! Deze Belgische regio wordt gekenmerkt door rust, heuvelachtig landschap, gezellige bergdorpjes, mooie wandel- en fietsroutes met prachtige vergezichten op hogere punten.

  De toeristische trekpleister van Luxemburg? Dat is de regio zelf; want je bevindt je hier midden in de Ardennen. Dit prachtige gebied in het zuidoosten van België trekt ieder jaar vele vakantiegangers en rustzoekers.  GENIET VAN DE NATUUR

  Zodra je je voordeur buiten stapt kan je volop genieten van de prachtige natuur. Eindeloze wandelroutes en fietsnetwerken liggen klaar om door je ontdekt te worden. Wordt een met de natuur en kom je helemaal tot rust.

  UITZONDERLIJKE LOCATIE

  Het dorp bevindt zich op een tige. Dit is een heuvelrug typisch voor de Condroz. In Bende kan je genieten van het mooiste van twee verschillende geografische streken. Enerzijds de Condroz met zijn prachtige bossen, anderzijds het typische plattleand van de Ardennen.


  DE OMGEVING

  Bende ligt op een boogscheut van het gekende Durbuy. Maar ook grotere steden als Namen en Dinant zijn makkelijk bereikbaar.

  De perfecte mix tussen gezellige drukte en ultieme rust.

  De stad Durbuy heeft een prachtig historisch centrum met geplaveide smalle straatjes. Je vindt hier ook leuke winkeltjes en een aantal gezellige restaurants en cafés.

  Neem ook de tijd om Namen te ontdekken. Van de top van de Citadel tot aan de oevers van de Samber, de Waalse hoofdstad biedt volop afwisseling en gezelligheid.


   
   
   

  HEDENDAAGS EN TOCH AUTHENTIEK

  Voor de afwerking van de woningen is gekozen voor materialen die typerend zijn voor de streek. Deze zijn zo toegepast dat ze authenticiteit uitstralen en toch modern aanvoelen.

  Warme tinten zorgen voor een sfeer van gezelligheid terwijl de grote raampartijen het ruimtegevoel versterken en je de hele dag laten genieten van natuurlijk licht.

  UITGEPUURD DESIGN

  De kleinschaligheid van de bestaande omringende bebouwing heeft ons geïnspireerd tot een grote mate van uniformiteit in de architectuur. Alle woningen zijn duidelijk familie van elkaar, met hier een daar een opvallende verschijning, zoals ik elke familie. Dit concept vraagt om bijzonder zorgvuldig ontworpen woningen en een hoogwaardige uitvoering. Omdat de vormentaal van de woningen voor alle types min of meer gelijk is gehouden, is er een eenheid en rust in het straatbeeld gecreëerd.