HISTORIEK


in mei 2019 beslist initiatiefnemer Werner Spranghers om zijn  vaardigheden, kennis en activiteiten in vastgoed in de Ardennen en in de Provence samen te brengen in één concept en structureel in één vennootschap met het doel beide vastgoedconcepten te versterken en te verruimen.

De vennootschap “ESPACE ARDENNES & PROVENCE” werkt onder het BIV-erkend vastgoednummer van Werner Spranghers: 502.279 en burgerlijk aansprakelijk gewaarborgd verzekering.

WAAROM ESPACE ARDENNES & PROVENCE?


Vastgoedrendement wordt bepaald door 3 componenten: Verhuuropbrengst – Meerwaarde – Fiscale optimalisatie

Deze componenten geven u niet enkel de spreiding in de tijd om van te genieten, maar ook de ”tastbare vorm” om van te genieten.
Geniet dus ook van de bestemming die u aan uw vastgoed geeft. 

We houden zelf heel erg veel van onze eigen Ardennen en van de Provence, wat verder gelegen in ‘t Zuiden van Frankrijk.
Onze dienstverlening dragen we dan ook met passie en enthousiasme uit.

“De Ardennen” en “de Provence” bieden die gezochte combinatie waar mensen naar op zoek zijn… Ze brengen vele mooie belevingsmomenten! En het is er leuk om te verblijven of te wonen. Om er te gaan genieten van de combinatie van een prachtige natuur met een soort “bien-être”: de unieke gastronomie, de stilte en rust van de panoramische zichten, de rijke cultuur en de lokale tradities… 

Beide regio’s zijn prima bereikbaarheid: De Ardennen op slechts 100 à 150 km afstand van de grote Belgische steden. De Provence, met zijn 300 zonnedagen per jaar, op ca 1.000 Km.  Interessant dus voor de vastgoedinvesteerder en voor de  tweede verblijfmarkt  of voor mensen die graag een toeristische activiteit willen ontwikkelen (aankoop –en doorverkoop, B&B, verhuur vakantiewoningen,  enz…).

 

BIJ ONS IS GENIETEN OOK EEN VORM VAN RENDEMENT OP UW INVESTERING

Espace Ardennes & Provence