1.

ORIËNTEREND GESPREK


Heeft u altijd gedroomd van een woning in de Ardennen of in de Provence? Wij helpen u graag op weg om uw droom te verwezenlijken. Een hele klus, weliswaar en leuk om samen te doen!

Op juridisch vlak is het verwervingsproces van een onroerend goed in Frankrijk, bijna te vergelijken met België of Nederland. Praktische regelingen durven echter wel helemaal anders te zijn. We vinden het daarom belangrijk en als onze plicht, om u zo goed mogelijk “voor te lichten”.

We nodigen u graag uit om over onze persoonlijke begeleiding te praten alvorens we u in het avontuur jagen. Contacteer ons!

BEZICHTIGEN


Op locatie, organiseren we een oriëntatiedag met bezichtiging van referentiewoningen en geselecteerde bouwpercelen. We beantwoorden uw om alzo inzicht in de situatie te verwerven! Wat kosten bouwkavels? Wat zijn de bouwkosten? Waar rekening mee houden? Hoe wordt ik begeleid bij de bouw? Wat met de bouwkwaliteit? Hoe werkt de bouw in Frankrijk? De bezochte terreinen en woningen worden geanalyseerd waardoor u een selectie kunt maken van voor –en nadelen… Vraag naar hoe wij voor u een zoekopdracht  (klikbaar maken) organiseren op basis van uw zoekcriteria. Contacteer ons!

2.

3.

WAARDERING


Wij begeleiden u in het brengen van een bod op het terrein dat aan uw eisen voldoet en analyseren de bouwvoorschriften. Ook de haalbaarheid van uw project wordt in kaart gebracht. Hiervoor baseren we ons op de gegevens van het bouwdossier, met schetsontwerp en kostenraming. Uitgaande van bestaande referentiewoningen (beperkt lastenboek op aanvraag). Dit stelt u in staat een bod uit te brengen op het bouwperceel. Daarnaast taxeren we het project door middel van een schattingsverslag. Contacteer ons!

WELOVERWOGEN


Wij ontleden en coördineren bij het opstellen van wettelijke documenten:
“Offre-d’achat, Compromis-de-Vente, Acte authentique” en begeleiden u bij de aanvraag van de bouwvergunning en het bouwconcept. U bent klaar om te tekenen en eigenaar te worden van uw onroerend goed. Contacteer ons!

4.