GENIETEN VAN UW VASTGOED IN COMBINATIE MET EEN MOOI NETTO RENDEMENT OP UW VERMOGEN?


HET KAN...

Het gewone spaarbankboekje levert door de lage rente nauwelijks nog iets op. Investeren in onze villagronden in de Ardennen is een aantrekkelijk en veilig alternatief. Lees meer over hoe u ook een jaarlijks rendement op een hoger niveau kunt brengen.

MEER RENDEMENT UIT UW VERMOGEN


Het aankopen en verkopen van villagronden in de Ardennen levert een aantrekkelijk rendement op. In de afgelopen jaren behaalden onze klanten met de verkoop gemiddeld een jaarlijks rendement gaande van ca 10 tot soms 15 procent.

Ook voor de toekomst voorspellen we aantrekkelijke resultaten. We verwachten een netto rendement van 10 procent per jaar als u de gronden na een periode van vijf jaar doorverkoopt.

Uiteraard beslist u zelf wanneer uw verkoopmoment is aangebroken. Op onze kavels berust namelijk geen onmiddellijke bouwverplichting.

Doorgaans liggen de procentuele meerwaarden bij aan- en verkoop van terreinen hoger in de Ardennen dan in de Provence. Afhankelijk van de bestemming die u geeft aan uw vastgoed kan de provence door de hoge verhuuropbrengsten dan weer zinvol zijn. Ieder project heeft zo zijn voordelen. Maak daarom een afspraak en bel ons: 0032 489 411 447 

OOK VOOR U?

Hebt u interesse in ons aanbod? Dan willen wij graag met u kennismaken. Iedereen die minimaal 40 duizend euro beschikbaar heeft om te besteden, is bij ons aan het goede adres.

WAAROM BEHALEN WE ZO'N GOEDE RESULTATEN?


Onze mooie resultaten behalen we door onze bijzondere aanpak. Hierbij spelen we de volgende troeven uit:

Alleen kavels met bestemming om te bouwen

Zowel in de Ardennen als in de Provence is een groot aanbod van kavels beschikbaar, maar dan gaat het vaak om landbouwgronden waarbij wordt gespeculeerd op een toekomstige wijziging in het bestemmingsplan. Met alle risico’s van dien. Bij ons gaat het alleen om kavels waarop gebouwd mag worden.

Voordelige aankoopprijzen

Wij hebben een ruim aanbod in portefeuille. Wij hebben voor u een voorselectie gemaakt van de mooiste pareltjes. En dat allemaal tegen voordelige prijzen. We ontwikkelen de kavels zelf, dus we zijn niet afhankelijk van derden.

Bijzondere locaties

Wij kiezen voor u de interessantste terreinen uit. Hierbij letten we onder andere op het groeipotentieel van de regio. De ligging speelt een belangrijke rol. Op alle kavels geniet de toekomstige bewoner van een mooi uitzicht op de aantrekkelijke omgeving. Bovendien speelt de bereikbaarheid een belangrijke rol.

Alleen bouwrijpe percelen

Alle percelen worden bouwklaar opgeleverd, inclusief elektra, infrastructuur, water en benodigde aansluitingen, zoals internet. Uw koper hoeft dus nergens meer aan te denken en kan meteen aan de slag met bouwen. Bovendien zorgen we er voor dat de aangekochte kavels gratis onderhouden worden. Door deze professionele uitstraling liggen de kavels er altijd aantrekkelijk bij.