Durbuy is een stad in de provincie Luxemburg. De stad aan de rivier van de Ourthe is gelegen in drie geografische streken: de Ardennen, de Condroz en de Famenne. Is één van de grootste toeristische trekpleisters van Wallonië! Jaarlijks trekt de van oorsprong middeleeuwse stad duizenden toeristen! Durbuy telt ruim 11.000 inwoners. De stadskern zelf bestaat uit enkele straatjes en telt 400 inwoners. De overgrote meerderheid woont in de dorpjes rond Durbuy. Toeristische bronnen noemen Durbuy het kleinste stadje van de wereld! Durbuy telt 12 deelgemeentes. Naast Durbuy, Barvaux, Bende, Bomal, Borlon, Grandhan, Heyd, Izier, Septon, Tohogne, Villers-Saint-Gertrude en Wéris.

Sterk stijgende bevolking: natuurlijk plaatselijke bevolking, maar méér en meer belangrijk, steeds meer investeerders zijn hier op zoek naar één of meerdere woningen. Deels voor eigen gebruik, deels voor verhuur. Het fenomeen, Marc Coucke, bevordert enorm de belangstelling voor deze regio!! Eén van de dorpjes is Bende, gelegen op 9 km van Durbuy. Zeer klein, rustig en fenomenale uitzichten. 

We beschikken hier over een verkaveling van 11 gronden! Opp min 857 m2, max 1600 m2. Uiteraard voorzien van alle nutsvoorzieningen, bijkomend géén bouwverplichting! Gezien het potentieel van deze regio, is dit een unieke kans!

Bekijk zeker de video van deze verkaveling!

 

DOEL VAN DE INVESTEERDER

Doelstelling van de eigenaar bestaat erin om een mooie verkaveling aan te bieden aan enerzijds een bouwpromotor die één of meerdere individuele loten kan aankopen om er zijn eigen villa’s op te bouwen en aan te bieden aan de toekomstige bewoner.  Anderzijds zal de eigenaar ook de kans bieden aan iedere individuele bouwer om een keuze te kunnen maken van ieder van de 11 beschikbare loten. Zij kunnen dan in een latere fase hun eigen bouwconcept realiseren.

 

ARCHITECTUUR – BOUWCONCEPT

In principe is het de bedoeling dat de kandidaat koper zelf voor een bouwvergunning zorgt. Verschillende opties blijven evenwel mogelijk om in samenspraak een bouwconcept uit te werken die voor een harmonieus geheel kunnen zorgen van de gehele verkaveling. Dit zal op termijn resulteren in een verhoogde meerwaarde (De voorgestelde afbeelding van de woning is een stockbeeld) 

In onze concepten wordt er gestreefd naar hedendaags en duurzaam wooncomfort in combinatie met locale authenticiteit of accenten. Vraag naar meer informatie over onze werkwijze!

 

GEGEVENS VAN DE WONING

(omschrijving van type woning)

 

 • Ruime living met veel lichtinval
 • Hyperingerichte open keuken,
 • Aangesloten bijkeuken,
 • 4 slaapkamers met 3 badkamers
 • 3 aparte toiletten
 • Zwembad met technische ruimte (optioneel)
 • Open lounge poolhouse met buiten keuken
 • Sauna
 • Vloerverwarming
 • Vloeren in natuursteen
 • Fietsstalling

Bende – uitzicht van minstens 15 KM, een verkaveling van 11 mooie kavels!

 

Heeft u vragen? Aarzel niet om ons te contacteren.